Förhoppningar!

Förra våren och sommaren fylldes av spelningar av alla del slag, både med mitt eget band och andra projekt, bl a granny K och Imse. I vinter har det mest blivit granny K för hela slanten men nu hoppas jag på att fylla kalendern med mer av det helt egna också. Återkommer så fort fler datum är satta….

På gång!

Pace

Det blev en härlig kväll på Pace den 20/2 med en stor och underbar publik. Mitt fantastiska band var lika fantastiska som alltid och min syster körade bättre än nånsin. Nu är vi taggade för kommande spelningar som i skrivande stund är:

5/4 på Pace i Karlstad (Favorit i repris)

26/6 Krokstad Herrgård

28/6 Wilmas Musikpub Arvika

4/7 har jag fått äran att medverka på en trivselkväll i stadsparken i Arvika

5/7 kl. 15.00 Brättne Musikfestival

Ibland händer det att jag tar ton tillsammans med gruppen Imse och vill man höra mig progga loss så finns speldatum för grannyK på www.grannyk.se

Återkommer förhoppningsvis snart med ytterligare datum..

Äntligen Karlstad!

Den 20:e februari är det så äntligen dags att äntra scenen på Pace i Karlstad. Det utlovas både skivlåtar, äldre och helt nytt. Med mig har jag samma eminenta musiker som på releasen: Antti Ojala (trummor), Emil Grundström (bas), Mattias Pettersson (gitarr) och Säde Huhta (kör).

Börjar spela runt nio…Boka gärna bord!

Välkomna!

Releasefest!

Boka in 30 augusti och kom till Wilmas i Arvika! Förutom undertecknad medverkar Antti Ojala på trummor, Emil Grundström på bas, Mattias Pettersson på elgitarr och Säde Huhta körar.

Skivan kommer givetvis att finnas till försäljning.

 

Välkomna!

Caroline

Skivan i min hand!

Så är den då äntligen klar, min fullängdare ”Different Stories”. Efter mer än ett år av arbete kombinerat med både skratt och tårar så har jag den i min hand och ska förhoppningsvis snart kunna göra en releasespelning. Återkommer med tid och plats så fort det är klart….

Kram

Caroline